19,10
Levertijd 3 - 5 werkdagen
Winkelmandje

   Vind je deze configurator leuk?

   Ø 4.8 (178 recensies)1

   Jouw gepersonaliseerde babymobiel met naam

   De mobiel-configurator: zo werkt het!

   Stap 1/8: start de configurator

   Ontwerp je gepersonaliseerde babymobiel met naam volgens jouw wensen. De kralen die aan het begin verschijnen, zijn veiligheidskralen resp. vaste elementen die niet kunnen worden verschoven of verwijderd. De kleur van deze houten kralen kan natuurlijk wel aangepast worden. Klik simpelweg op het -symbool boven de betreffende kraal. Overigens: een veiligheidskraal is een bijzondere houten kraal met een opening. De kralen zijn ideaal om knopen te verbergen. Daarom gebruiken we deze veiligheidskralen aan de uiteinden van de kralenstrengen van de geïndividualiseerde babymobiel.

   Stap 2/8: de naam invoeren

   Voer eerst de gewenste naam in. Typ hiervoor de naam in het tekstveld boven de sleutelhanger. Alternatief kun je de benodigde letterkralen letter voor letter naar de koord slepen. Met een klik op de button “Herstart” begin je op elk gewenst moment opnieuw.

   Stap 3/8: de kleuren kiezen

   Met de cursor trek je op speelse wijze losse houten kralen uit het overzicht naar de streng van de babymobiel. De kraal kun je op elke positie op de koord plaatsen. Als je de kleur van een kraal van de gepersonaliseerde mobiel wilt veranderen, klik je op het -symbool boven de betreffende kraal. Dan verschijnen alle selecteerbare kleuren. Kies de gewenste kleur door erop te klikken.

   Stap 4/8: de tussenelementen voor flexibiliteit

   Het is aan te raden om schijfkralen of kleine ronde kralen tussen de hoekige letterkralen te plaatsen. Zo blijft de babymobiel flexibel. Wanneer de losse vierhoekige letterkralen zonder tussenelement aan elkaar worden geregen, zijn de strengen van de mobiel nogal star.

   Stap 5/8: het wissen van elementen

   Je kunt losse elementen heel eenvoudig verwijderen door deze met de muis naar boven of naar beneden te slepen. De tussenruimte sluit zich dan automatisch.

   Stap 6/8: de elementen draaien

   Met een klik op het -symbool kun je elementen, zoals motiefkralen, draaien en ze in de gewenste positie brengen.

   Stap 7/8: meer strengen versieren

   De gepersonaliseerde babymobiel met naam biedt op drie strengen veel ruimte voor de elementen. Klik op een andere streng om deze te selecteren. Volg de stappen 1 tot 8 voor de geselecteerde streng om deze van kralen te voorzien. Houd er rekening mee dat het voor het gebruik belangrijk is dat de buitenste strengen even lang zijn. Zo hangt de mobiel niet schuin.

   Stap 8/8: let op de maximale lengte

   Vanwege de weergave is de lengte van de babymobiel begrensd. Als een van de strengen in de configurator te lang wordt, worden afzonderlijke elementen semi-transparant weergegeven. Voor de aanschaf worden deze automatisch verwijderd.

   Instructies betreffende mobielen

   De mobiel is een decoratief voorwerp. Hij is bedoeld voor de optische stimulatie en moet buiten de reikwijdte van het kind worden bevestigd. Kinderen mogen niet zonder toezicht met de mobiel spelen. Er bestaat het risico dat het kindje de babymobiel om de hals wikkelt en zichzelf wurgt. Zorg er altijd voor dat de baby de mobiel niet zelfstandig kan pakken.

   Om mogelijke verwondingen door verstrengeling, inslikken van losse onderdelen of het vallen van de mobiel op de baby te voorkomen, mag de mobiel uitsluitend buiten het bereik van het kind worden bevestigd. Bevestig hem nooit aan koorden, banden, riemen of losse onderdelen van kleding. Er bestaat een risico op verstikking.

   Zodra het kind rechtop kan zitten en/of kan grijpen, moet de mobiel uit de grotere actieradius van het kind verwijderd worden.

   Om mogelijk letsel door verstrengeling te voorkomen, moet de babymobiel daarnaast weggenomen worden wanneer het kindje begint, op handen en voeten te kruipen en de mobiel zo kan benaderen.