4,47
Levertijd 3 - 5 werkdagen
Winkelmandje

  Vind je deze configurator leuk?

  Ø 5.0 (116 recensies)1

  Jouw gepersonaliseerde sleutelhanger met naam

  De sleutelhanger-configurator: zo werkt het!

  Stap 1/8: start de configurator

  Ontwerp je gepersonaliseerde sleutelhanger met naam volgens jouw wensen. De eerste en de laatste kraal zijn veiligheidskralen. Dit bijzondere type kraal heeft een grotere opening, waarin we bij het knutselen de koordknoop verbergen. Deze speciale kraal kan daarom niet verschoven of verwijderd worden. De kleine kraal die op de eerste kraal volgt is eveneens vast geïntegreerd. De kleur van de houten kralen kun je echter vrij kiezen. Klik simpelweg op het -symbool boven de betreffende kraal.
  sleutelhanger met naam

  Stap 2/8: de naam invoeren

  Voer eerst de gewenste naam in. Typ hiervoor de naam in het tekstveld boven de sleutelhanger. Je kunt ook de benodigde letterkralen letter voor letter naar de koord slepen. Met een klik op de button “Herstart” kun je op elk moment opnieuw beginnen.

  Stap 3/8: de kleuren kiezen

  Met de cursor trek je op speelse wijze de losse houten kralen uit het overzicht naar de kralenketting. De betreffende houten kraal kun je op elke positie op de sleutelhanger plaatsen. Als je de kleur van een kraal van de sleutelhanger met naam wilt aanpassen, klik je op het -symbool boven de betreffende kraal. Dan verschijnen alle selecteerbare kleuren. Kies de gewenste kleur door erop te klikken.

  Stap 4/8: de tussenelementen voor flexibiliteit

  Het is aan te raden om lensvormige kralen of kleine ronde kralen tussen de letterkralen te plaatsen. Zo blijft de sleutelhanger met naam flexibel. Wanneer de blokkralen namelijk zonder afgeronde tussenelementen aan elkaar worden geregen, is de sleutelhanger nogal star.

  Stap 5/8: het wissen van elementen

  Je kunt losse elementen van de sleutelhanger heel eenvoudig verwijderen door deze met de muis naar boven of naar beneden te slepen. De tussenruimte sluit zich dan automatisch.

  Stap 6/8: elementen draaien of wisselen

  Met een klik op het -symbool kun je elementen, zoals motiefkralen, heel eenvoudig draaien en ze in de gewenste positie brengen. Als je de motiefkraal helemaal vooraan wilt veranderen, kun je het gewenste motief gewoon van beneden over de motiefkraal slepen en deze zo vervangen.

  Stap 7/8: meer strengen toevoegen

  De gepersonaliseerde sleutelhanger met naam kan met maximaal twee extra strengen kralen worden uitgebreid. Klik op het -symbool om een extra streng toe te voegen. Klik wederom op het -symbool om de streng weer te verwijderen. Volg de stappen 1 tot en met 8 om ook deze nieuwe strengen van elementen te voorzien.

  Stap 8/8: de lengtelimiet

  De gepersonaliseerde sleutelhangers met naam zijn in de lengte vanwege de weergave begrensd. Als een van de strengen in de configurator te lang wordt, worden afzonderlijke elementen semi-transparant weergegeven. Voor de aanschaf worden deze automatisch verwijderd.