Jouw gepersonaliseerde promotionele speenkoord met bedrijfslogo en naam

Staffelprijs

1-15 16-29 30-99 100-499 500-999 >1000
0 0 0 0 0 0
8,12
Winkelmandje

Staffelprijs

1-15 0
16-29 0
30-99 0
100-499 0
500-999 0
>1000 0

  Vind je deze configurator leuk?

  Ø 4.9 (17 recensies)1

  De speenkoord-generator voor gepersonaliseerde reclame-speenkoorden naar keuze, ook met bedrijfslogo in de huisstijl van het bedrijf

  Speenkoord-configurator voor gepersonaliseerde fopspeenkettingen in de huisstijl van het bedrijf

  In onze handige online-configurator voor promotionele speenkoorden creëer je binnen een paar kliks je gepersonaliseerde fopspeenketting in de huisstijl van het bedrijf. Indien gewenst bedrukt ons ervaren team van experts hiervoor houten clips en motiefkralen met het bedrijfslogo. Vanzelfsprekend professioneel en in kindvriendelijke kleuren. Selecteer simpelweg tijdens het ontwerpen van de speenketting met bedrijfslogo de betreffende logo-elementen.

  In de speenkoord-configurator voor gepersonaliseerde fopspeenkettingen in de huisstijl van het bedrijf vind je overige spannende, kwalitatieve elementen voor een perfect design. Ontdek in de speenketting-generator verschillende kraalvormen en -formaten. Hoogwaardige kralen van inheems esdoornhout zoals motiefkralen, geribbelde kralen en letterkralen wekken de creativiteit tot leven. Bij de houten kralen kun je kiezen uit 30 prachtige kleuren die afgestemd kunnen worden op het corporate design.

  Na het versturen van je bestelling gaan onze speenketting-experts voor je aan de slag. In onze eigen drukkerij bedrukken we de benodigde motiefkralen en speenkoord-clips met het gewenste bedrijfslogo. Met vakkennis, vakmanschap en een zorgvuldige werkwijze creëert het team met de hand een gepersonaliseerde promotionele fopspeenketting. In een luxe organza-zakje en veilig verpakt worden de zelf ontworpen fopspeenkettingen in de huisstijl van het bedrijf vervolgens naar je toegestuurd. Wij wensen je veel plezier bij het weggeven.

  Je gepersonaliseerde fopspeenketting met bedrijfslogo in de huisstijl, samengesteld in de speenkoord-configurator

  • In de speenkoord-configurator ontwerp je je persoonlijke bedrijfs-speenkoord – wij bedrukken de speenkoord met het bedrijfslogo en zetten de fopspeenkettingen in elkaar!
  • Alle houten elementen zijn gemaakt van inheems, robuust esdoornhout en komen uit Duitse productie.
  • Alle kleuren en lakken zijn kindvriendelijk.
  • Ons ervaren team van deskundigen, gevestigd in Berlijn, zet individuele speenkoorden zorgvuldig met de hand in elkaar en gebruikt hiervoor hoogwaardige speenkoord-materialen.
  • Gehuld in een mooi organza-zakje is het bedrijfs-speenkoord een geweldig cadeau voor medewerkers of klanten.

  Onze bedrijfslogodruk

  • Via digitale druk brengen we in kleur een bedrijfslogo of design op het product aan.
  • Het aantal kleuren dat gedrukt kan worden, is oneindig.
  • Neem bij vragen contact op met onze vakkundige service voor zakelijke klanten. Wij adviseren u graag!

  Onze service voor zakelijke klanten

  • Betaal comfortabel via factuur, PayPal, Sofort Banking of vooruitbetaling.
  • Profiteer van onze korte productietijden.
  • Alle prijzen zijn inclusief btw.

  Voor het drukken van een bedrijfslogo hebben we het logo als grafisch bestand met een hoge resolutie nodig (mogelijke bestandsformaten: .bmp, .tif, .eps, .ai, .pdf). Vermeld bij de bestelling a.u.b. een telefoonnummer, zodat wij contact kunnen opnemen. Hartelijk dank.

  Hoogwaardige speenkettingen met bedrijfslogo en namen voor medewerkers en klanten

  Hoogwaardige baby-promotieartikelen zijn een prachtig cadeau voor werknemers en gewaardeerde klanten die een kind verwachten. De fopspeenketting met bedrijfslogo en naam is bijzonder populair. Een speenkoord met naam is immers het belangrijkste babyaccessoire tijdens de drukte van alledag.
  De speenkoord met naam biedt tal van voordelen:

  • Als speenhouder zorgt de fopspeenketting ervoor dat de speen altijd binnen handbereik van de baby is.
  • Dankzij de speenkoordclip valt de speenketting niet op de vuile grond en raakt hij niet kwijt.
  • De baby kan de geliefde fopspeen zelf grijpen zodra hij behoefte heeft aan activiteit of troost.
  • De voornaam van het kindje zorgt ervoor dat op de kinderopvang, op de speelplaats of bij familiefeesten snel duidelijk is van wie de speen is.

  Een fopspeenketting met naam in de huisstijl van het bedrijf heeft ook een bijzondere toegevoegde waarde: Als kraamcadeau voor werknemers is de promotionele speenkoord een blijk van erkenning als medewerker en vreugde over de nieuwe wereldburger. Tegelijkertijd symboliseert de fopspeenketting met bedrijfslogo de familiaire bedrijfscultuur en de waardering voor de verbondenheid van de medewerkers met het bedrijf. Als cadeau aan klanten versterkt de gepersonaliseerde promotionele fopspeenketting de zeer belangrijke klantenbinding.

  Jouw gepersonaliseerde promotionele speenkoord met bedrijfslogo en naam

  Jouw gepersonaliseerde promotionele speenkoord met bedrijfslogo en naam

  De speenhouder-configurator: zo werkt het!

  Stap 1/7: start de configurator

  Ontwerp je gepersonaliseerde fopspeenketting met naam geheel volgens jouw wensen. De laatste houten kraal voor de lus is een veiligheidskraal. Deze verbergt de knoop. De veiligheidskraal en de eerste ronde kraal zijn verplicht in de speenkoord-generator. Deze kunnen daarom niet verschoven of verwijderd worden.
  De kleuren van de kralen kunnen met een klik op het volgende pictogram aangepast worden: 
  speenkoord-01

  Stap 2/7: de naam invoeren

  Voer de gewenste naam in. Typ de naam en bevestig deze vervolgens in het tekstvak dat zich boven de speenkoord bevindt. Alternatief kun je ook de afzonderlijke letterkralen letter voor letter naar de ketting slepen.

  Met een klik op de button “Herstart” kun je op elk moment opnieuw met het design van de door jou gewenste fopspeenketting beginnen.

  fopspeenketting-02

  Stap 3/7: de kleuren kiezen

  Met de cursor trek je op speelse wijze de losse houten kralen uit het overzicht naar de speenkoord met naam. De kraal kun je op elke positie op de koord plaatsen.
  Als je de kleur van een kraal van de fopspeenketting wilt aanpassen, klik je op het kleine plusje boven de betreffende kraal. Vervolgens verschijnen de beschikbare kleuren. Kies de gewenste kleur door erop te klikken.

  speenkoord met naam-03

  Stap 4/7: letterkralen hebben afstand nodig

  De fopspeenketting met naam moet flexibel zijn om zijn functie als speenhouder te kunnen vervullen. Dat is niet het geval wanneer de losse letterkralen zonder tussenruimte aan elkaar worden geregen. Plaats daarom tussen twee letters altijd minimaal één ronde kraal of een schijfkraal.
  speenkoord-met-naam-041

  Stap 5/7: het wissen van elementen

  Je kunt losse elementen van de fopspeenketting heel eenvoudig verwijderen door deze met de muis naar boven of naar beneden te slepen. De tussenruimte die zo ontstaat, wordt automatisch gesloten.
  fopspeenketting-06

  Stap 6/7: elementen draaien

  Met een klik op het -symbool kun je elementen, zoals motiefkralen, draaien en ze in de gewenste positie brengen.
  fopspeenketting-07

  Stap 7/7: let op de maximale lengte

  Voor de veiligheid van het kindje mag de fopspeenketting met naam maximaal een lengte van 22 cm hebben. Zodra de speenkoord in de online-configurator te lang wordt, worden afzonderlijke elementen semi-transparant weergegeven. Voor de aanschaf worden deze automatisch verwijderd. Bij de keuze van een siliconenring als adapterring, wordt deze aan de koord bevestigd en in de maximale lengte geïntegreerd.
  Belangrijk: benut a.u.b. de maximaal mogelijke lengte. De speenketting wordt anders te kort en kan zijn functie als speenhouder niet goed vervullen.

  speenketting-07

  Instructies betreffende de speenhouder:

  Attentie: ten behoeve van de veiligheid van je kindje!

  • Controleer de speenhouder voor elk gebruik. Gooi hem onmiddellijk weg bij eerste tekenen van schade of defecten!
  • Verleng de speenhouder nooit!
  • Bevestig de speenhouder nooit aan koorden, banden, riemen of losse onderdelen van kleding. Je kindje zou zich ermee kunnen wurgen.

  Extra gebruiksinformatie:

  • Laat je kindje nooit zonder toezicht achter met de fopspeenhouder.
  • De speenhouder mag niet worden gebruikt als speelgoed of bijtring.
  • Bevestig de houder altijd aan de kleding die het kindje aanheeft.
  • Gebruik de fopspeenhouder niet wanneer het kindje zich in een ledikant, box of wieg bevindt.
  • Gebruik voor de reiniging een vochtige doek zonder agressieve schoonmaakmiddelen. De speenhouder mag niet bewaard worden op plaatsen waar het extreem vochtig is of waar extreme temperaturen heersen.
  • De fopspeenhouder hoort niet in de vaatwasser of een sterilisator.
  • Droog, stofvrij en hygiënisch bewaren a.u.b.
  • Bevestig geen zware voorwerpen aan de speenhouder.

  Door het product regelmatig te gebruiken, kunnen de kleuren slijten. Dit is geen reden om een klacht in te dienen en vormt geen gevaar voor het kind.

  Deze speenhouder werd vervaardigd in overeenstemming met de Europese veiligheidsnormen EN 12586:2007 en EN 71-3 en aan strenge veiligheidstests onderworpen.